Produk K26 anyar wis dianyari lan dianyari.

20240223-164442

Minangka teknologi terus berkembang, perusahaan kita terus-terusan ngupayakake ningkatake kinerja produk kanggo nyedhiyakake pengalaman otentikasi sing luwih apik kanggo para pelanggan.Bubar, kita wis ngenalake seri teknologi inovatif kanggo nyukupi kabutuhan pangguna sing beda-beda.

Proyek Optimasi Utama

Enhanced Authentication Efficiency karo macem-macem Metode

Kita wis nganyarke cara otentikasi kanggo nyakup pangenalan rai, ngusap kertu, sandhi, lan kombinasi, njamin fleksibilitas kanggo pangguna.Dilengkapi kamera dual HD 200W RGB + IR, gambar dijupuk kanthi luwih cetha, dene tambahan lampu isi otomatis nambah akurasi otentikasi, menehi pengalaman sing aman lan trep.

人脸识别登录取钥匙-封面
DSC09389

Kompatibilitas luwih akeh karo Reader Kartu Frekuensi Dual Standar

Produk kita standar karo maca kertu frekuensi dual, nampilake pembaca 125KHz lan 13.56MHz sing dibangun, kompatibel karo umume kertu akses, nyedhiyakake skenario aplikasi sing luwih akeh.

Nganyarke Wall Mount Komponen kanggo Instalasi Sederhana

Ngenalake komponen dipasang ing tembok sing didesain ulang, ngilangi kabutuhan pengeboran sekunder lan nyepetake langkah-langkah instalasi, menehi pengalaman instalasi sing luwih gampang kanggo pangguna.

DSC09400
DSC09403

Antarmuka Eksternal sing Dioptimalake kanggo Keamanan lan Penak

Kita wis ngoptimalake antarmuka eksternal kanthi kabel listrik standar, sekring safety, lan saklar toggle kanggo keamanan listrik sing lengkap.Penambahan antarmuka jaringan eksplisit eksternal kanthi plug protèktif ndhukung aktivasi standar DHCP kanggo plug-and-play, nggampangake jaringan cepet.

Hub Kontrol sing Kuat kanthi Kinerja sing Ditingkatake
 
Nampilake prosesor ARM Cortex-A17 quad-core RK3288W kanthi kinerja dhuwur, ndhukung nganti 1.8GHz, bebarengan karo 2GB RAM lan 8GB panyimpenan onboard, lan dhukungan prosesor grafis kanggo OpenGLES1.1/2.0/3.0, nyedhiyakake komputasi lan panyimpenan sing luwih apik. kapabilitas.
20240312-160508
20240307-151625

①lampu isi – Lampu Isi Pangenalan Pasuryan Otomatis Urip/Mati

②Waca rai - Ndhaptar lan ngenali pangguna.

③7" Layar Tutul - OS Android sing dibangun, lan nyedhiyakake interaksi sing ramah pangguna.

④Kunci listrik – Pintu kabinet.

⑤RFID Reader - Maca tag kunci lan kertu pangguna.

⑥Status Light – status sistem.Ijo: OK;Abang: Salah.

⑦Slot Tombol – Strip slot ngunci tombol.


Wektu kirim: Mar-12-2024